Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ, ΗΛΕΙΑ: Ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων για την 14χρονη Σουζάνα - Η εκκλησία δεν "διάβασε" τον 71χρονο!


Η τελευταία πράξη του δράματος, «παίχτηκε» πριν από λίγη ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κορακοχωρίου. Εκεί που η μητέρα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές αποχαιρέτισαν την 14χρονη Σουζάνα.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, δεν πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον...
71χρονο πατέρα της Θανάση Ζαφειρόπουλο, παρά μόνο η ταφή, ακολουθώντας για άλλη μια φορά τους αυστηρούς κανόνες που αφορούν επί της ουσίας, όχι απλά στους αυτόχειρες αλλά σε αυτούς που θεωρείται ότι έχουν αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή.
Έτσι χοροστατούντως του Επίσκοπου Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου έγινε η κηδεία της νεαρής κοπέλας. Η μητέρα της δεν άντεξε στην έναρξη της τελετής, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο. Επέστρεψε περίπου μια ώρα μετά για την ταφή της κόρης της.


Στην εκκλησία ο πόνος βουβός. Λυγμοί και δάκρυα για τις φίλες και τους φίλους της Σουζάνας και ξέσπασμα λίγο αργότερα στην ταφή της. Δεν άντεξαν οι καθηγητές της στο σύντομο μήνυμα του αποχαιρετισμού, όπως και οι συμμαθητές της.
«Απορούμε με αυτό που βλέπουμε, το αμφισβητούμε, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε…» ήταν κάποια από τα λόγια τους. «Ήσουν όμορφη, καλή, ένα παιδί γεμάτο χαρά και αισιοδοξία, μια καλή φίλη, ένας ξεχωριστός χαρακτήρας…» είπαν οι συμμαθητές της, λίγο πριν το τελευταίο αντίο, για το ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων…

Πηγή: IliaLive.gr