Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οπλισμένη με πυραύλους ήταν η τουρκική φρεγάτα που έφτασε στο Σούνιο!!



Τουρκική φρεγάτα
F-247 Kemal Reis

Αυτό το πλοίο που βλέπετε στη φωτογραφία, με το όνομα F-247 Kemal Reis είναι η τουρκική φρεγάτα που έφτασε σήμερα μέχρι και το Σούνιο.

 Η επιλογή του καραβιού από τους Τούρκους που προσπαθούν πάση θυσία να προκαλέσουν την Ελλάδα σε μια δύσκολη ώρα δεν ...είναι τυχαία και, όπως θα δείτε παρακάτω, συνδέεται με τις σημερινές, σκληρές για την Ελλάδα, δηλώσεις της Μέρκελ.

Η Κεμάλ Ρέις, κλάσης κλάσης ΜΕΚΟ 200ΤΝ, αποκτήθηκε το 1998, από το γερμανικό ναυπηγείο Blohm + Voss, κατόπιν συμφωνίας για παράδοση 8 φρεγατών από τη Γερμανία στην Τουρκία. Έχει κι αυτό τα νοήματά του.
Και, όσο εμείς θέλουμε να λέμε για "αβλαβή διέλευση", το πέρασμα της φρεγάτας από τα ελληνικά νησιά και το Σούνιο, έκρυβε ένα απειλητικό μήνυμα. Γιατί η συγκεκριμένη φρεγάτα, είναι μια από τις λίγες στον κόσμο που διαθέτει το σύστημα εκτόξευσης πυραύλων Mk41 VLS.

Και εδώ, θα πρέπει να μας απαντήσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, γιατί επετράπη σε ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο που μετέφερε επιθετικούς πυραύλους να περάσει από κοντά από κατοικημένες περιοχές. Δεν λέμε ότι οι Τούρκοι θα... επιτίθεντο (ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν θα είχαν τόσο θράσος), αλλά ότι θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, όταν εμπλέκονται πολίτες.
 Και εδώ

 Τα "γεράκια" της Τουρκίας μπορεί να θέλουν να παίξουν, όμως, όταν κουβαλούν εκρηκτικά, καλό είναι να πηγαίνουν σε δική τους παιδική χαρά. Γιατί με τους πυραύλους και τα εκρηκτικά, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα να γίνει κάποιο ατύχημα.
Η τουρκική φρεγάτα, τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασε νότια της Ρόδου κινούμενη δυτικά ξαφνικά άλλαξε πορεία κατευθύνθηκε βόρεια.

Πέρασε νότια της Μήλου κινούμενη κατά βάση σε διεθνή ύδατα στη συνέχεια διήλθε από το στενό μεταξύ της Τζιας και της Κύθνου και τελικώς πέρασε περίπου 15 μίλια ανατολικά από το Σούνιο.
Ειδικότερα, από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκε ότι η Τουρκική Φ/Γ Κεμάλ Ρέις από την περιοχή της Ρόδου κινήθηκε Νότια Ν. Σαντορίνης, Νότια Ν. Μήλου και στη συνέχεια με Βόρεια πορεία Δυτικά από την Ν. Σέριφο, πλέοντας σε Διεθνή Ύδατα.







Πηγή: 
athenapost.blogspot.com