Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: "Μούφα" η είδηση του θανάτου του "Μανωλάκη" απο το "Καφέ της Χαράς"!!!


Αναστάτωση προκάλεσε αρχικά και θλίψη η είδηση που αναρτήθηκε λίγο μετά τις 5 π.μ. το πρωί σήμερα στο blog του Zougla.gr, οτι ο Πάρης Σκαρτσολιάς, βρέθηκε νεκρός.


Το δημοσιευμα έχει ως εξής (δεν έχει "κατέβει" ακόμα):




Την τελευταία του πνοή άφησε ο «Μανωλάκης» του «Καφέ της Χαράς», ενδεχομένως από χρήση ναρκωτικών ουσιών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011, 05:21
Την τελευταία του πνοή άφησε στη 1:00 τα ξημερώματα, ο γνωστός ηθοποιός από την σειρά "Το καφέ της χαράς" Πάρης Σκαρτσολιάς.

Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στην καρέκλα του γραφείου του στην κατοικία όπου διέμενε στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πάρης τον τελευταίο χρόνο ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, οπότε ενδέχεται αυτό να σχετίζεται με το θάνατο του.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες.


Δείτε την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του «Μανωλάκη» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.



Ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει Και το παιδί χαίρει άκρας υγείας. Η ίδια η σεναριογράφος του "Καφέ της Χαράς", Άννα Χατζησοφιά, γράφει με οργή στη προσωπική της σελίδα στο Fb:



Ωραία και "δημοκρατικά" είναι αυτά που λέγονται για το δικαίωμα της ανωνυμίας των bloggers, αλλά τι γίνεται όταν μπορεί ο καθένας κακόβουλα να δημιουργεί ειδήσεις που συκοφαντούν πρόσωπα όπως αυτή, που έχω αναρτήσει πιο κάτω για τον "Μανωλάκη". Έδωσα διάψευση, την πέρασαν στα ψιλά και συνεχίζεται η αναπαραγωγή με χυδαιότητες, προφανώς από κάποιον πιτσιρικά που τον ζηλεύει. Πως προστατεύεται αυτή η ελευθερία;



Εμείς, σαν EN AIGEIRA blog, τι να πούμε: ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!