Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Mariah Carey: Έκανε γυμνή φωτογράφιση, ούσα έγκυος 8 μηνών - Δείτε το εξώφυλλο!


Η 42χρονη δημοφιλής αμερικανίδα τραγουδίστρια Mariah Carey ,οκτώ μηνών έγκυος, υπερήφανα παρουσιάζει την κοιλίτσα της που ειναι σε ενδιαφέρουσα, σε μια αποκλειστική φωτογράφιση για δημοφιλές περιοδικό.


Ηλιοκαμένη, λαμπερή, με τα μαλλιά της να πέφτουν μαλακά στους ώμους της, η πετυχημένη τραγουδίστρια φαινόταν χαλαρή καθώς η ίδια περιμένει την άφιξη των πρώτων παιδιών της (διδύμων), ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.



"Αισθανόμουν πολύ άβολα για μια τέτοια φωτογράφιση αυτή τη στιγμή, αλλά απο την άλλη δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία να αποθανατιστεί στο φακό μια ...
τέτοια εμπειρία ζωής", δήλωσε η Carey στο περιοδικό "Life & Style" .


"Απώτερος στόχος μου ήταν να μοιραστώ αυτή την απίστευτα προσωπική στιγμή με την αληθινούς fans μου".
Τα δίδυμα της Carey  ήταν σαφώς έτοιμα για τη "πρώτη τους φωτογράφιση":
 "Τα μωρά κλωτσούσαν σχεδόν όλη την ώρα! Ήταν απίστευτο.
Ειδικά το κορίτσι - προφανώς αυτή είναι μια ντίβα πριν ακόμα γεννηθεί".
  "Η φωτογράφιση δεν ξεκίνησε πριν την 1:30 π.μ., επειδή ήμουν στο νοσοκομείο από το προηγούμενο βράδυ μέχρι την ημέρα που θα γινόταν η φωτογράφιση με συστολές ανα διαστήματα πέντε λεπτών  "


Η τραγουδίστρια του "We Belong Together" τραγουδιστής τα "χρειάστηκε" όταν εισήχθη στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα με πρόωρες συστολές. Αλλά τώρα πια, αυτή και ο σύζυγός της Nick Cannon απολαμβάνουν  τις τελευταίες ημέρες τους περιμένοντας τον ερχομό των βλασταριών τους.
Ο Cannon είπε ότι ποτέ δεν ήταν τόσο γοητευμένος απο τη γυναίκα του, όσο τώρα. «Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να αγαπήσω περισσότερο τη Mariah," λέει στο Life & Style.
"Αλλά τώρα την αγαπώ και τη θαυμάζω πολύ περισσότερο."






Share