Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στα "Ασημένια Φεγγάρια",σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011; - Δείτε το τώρα σε βίντεο

Ο Ταρίκ που έχει κάνει τη ζωή των Σάντογλου κόλαση, τελικά συλλαμβάνεται. Ο Μεχμέτ είναι πολύ κοντά στο να σκοτώσει τον Ταρίκ, αλλά ο έρωτας του για την Γκιουμούς τελικά τον αποτρέπει. Οι Σάντογλου μετά από όλες τις περιπέτειες που έχουν περάσει εξαιτίας του Ταρίκ, χαμογελούν ξανά. 


Η Σερέφ βρίσκει αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και τα γενέθλια του Μεχμέτ για να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη στο σπίτι των Σάντογλου, ενώ η Γκιουμούς ετοιμάζει ρομαντικές διακοπές για εκείνη και τον Μεχμέτ. Οι διακοπές αυτές δεν βρίσκουν καθόλου σύμφωνη τη Σερέφ και οι σχέσεις των δύο γυναικών περνάνε πάλι κρίση. 


Η Μπαχάρ κάνει έρευνα για τις ύποπτες δουλειές του Ταρίκ. Η Γκιουλσούν πολύ επιφυλακτικά συστήνει τον Λεβέντ στον πατέρα της και το αποτέλεσμα είναι να κερδίσει ο Λεβέντ τη συμπάθεια του Μεχμέτ-Φικρί. Η Γκιουλσούν αποφασίζει να φύγει από την έπαυλη και να συζήσει με τον Λεβέντ. Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν ορίζουν ημερομηνία γάμου. HΠινάρ και ο Ονούρ κάνουν έκπληξη στην Γκιουμούς και τον Μεχμέτ και τους ακολουθούν στις διακοπές τους. Οι διακοπές δείχνουν να ωφελούν το Μεχμέτ, καθώς αρχίζει να ξεχνάει όλες τις κακές στιγμές που έζησε, μέχρι τη στιγμή που στο ξενοδοχείο έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που καθόλου δεν περίμενε.



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ