Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο Πατριάρχης έδωσε την ευχή του στον ΠΑΟΚ - Δείτε το βίντεο!


Στον θρόνο του Οικουμενικού Πατριάρχη και πιο συγκεκριμένα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε η αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ, η οποία έγινε δεκτή από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με επικεφαλή τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Οι ποδοσφαιριστές προτιμήθηκε να μην ...
παραστούν ώστε να ξεκουραστούν εν όψει του μεγάλου αγώνα, ενώ το τεχνικό τιμ εκπροσώπησαν ο Μάκης Χάβος και ο Νίκος Καρύδας.


Εκατοντάδες οι πιστοί


Στο Πατριαρχείο εκτός από την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν και αρκετοί πιστοί από διάφορους συλλόγους από πόλεις της Ελλάδας όπως η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα. Ανάμεσά τους και η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, της οποίας οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες της Κωνσταντινούπολης.


"Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ"


Στην ομιλία που έβγαλε ο Πατριάρχης προς όλους όταν έφτασε η ώρα να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η αντιπροσωπεία του "Δικεφάλου" έγινε δεκτή από τον Πατριάρχη μετά από αρκετή ώρα και αφού πρώρα πέρασαν οι υπόλοιποι σύλλογοι. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρέδωσε στον Βαρθολομαίο μία πλακέτα, ενώ ο Πατριάρχης δέχθηκε ακόμη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μία εικόνα του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.
Ο Πατριάρχης τη στιγμή εκείνη ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ λέγοντας: "Τις καλύτερες ευχές μου στους παίκτες του ΠΑΟΚ και καλή επιτυχία στον σημερινό αγώνα".


Στη συνέχεια ο Ηλίας Βιολίδης σε συνομιλία του με τον Βαρθολομαίο του ανέφερε: "Ήταν πολύ συγκινητικό που βρεθήκατε στην Παναγία Σουμελά στην πρώτη της λειτουργία μετά από 88 χρόνια", ενώ ο Πατριάρχης ανέφερε: "Θυμάμαι με μεγάλη συγκίνηση την επίσκεψή μου στη Θεσσαλονίκη για τους εορτασμούς των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ".
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξάλλου, ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για τις προσπάθειες που έκανε το 2006 ώστε να βρεθεί επενδυτής για την ομάδα.


"Νιώθω συγκίνηση"


Δηλώσεις μετά την επίσκεψη έκανε το μέλος της διοίκησης, Παναγιώτης Ποικιλίδης: "Ο Πατριάρχης μας έδωσε την ευχή του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και ρίγος που βρίσκομαι εδώ, όλοι οι Έλληνες πρέπει να επισκέπτονται το Οικουμενικό Πατριαρχείο".


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ZAGORAKIS PLAKETA SE PATRIARXI
Ανέβηκε από olaPAOK. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.



news-piper.blogspot.com 

Share/Bookmark